CSS3 For Menu Css3Menu.com

Instruktør

Thomas Langton

Jeg begyndte at træne ju jitsu i Oslo som 15-årig, og fik sort bælte 1. dan (grad) i 2002, derefter 2. dan i 2011.  Jeg har også kigget lidt til andre systemer (karate, kickboxning, thaiboxning, hapkido).  Samlet har jeg nok beskæftiget mig med kampsport de sidste 20 år. 

Den form for ju jitsu som jeg underviser, er forankret i Ju Jitsu Norge (JJN), som er både en organisation, men også et gradueringspensum og en træningsmetode, der er udviklet i Norge igennem de sidste 30 år.  Læs mere om JJN her

Jeg har tidligere undervist ju jitsu for alle aldersgrupper og niveauer, i de forskellige klubber hvor jeg har trænet.  I Norge er jeg kvalificeret til Træner 1-niveau, af Norges Kampsportsforbund, hvilket er den del af Norges Idrætsforbund der beskæftiger sig med kampsport.  I en periode underviste jeg også ju jitsu for politi-elever i Oslo. 

I en periode var jeg desuden bestyrelsesmedlem, og derefter formand, for Oslo Budokræts, som tilhører Norges Kampsportsforbund. 

I Danmark har jeg enkelte gange været gæstetræner ved Rebild Taekwondo-klubs træningslejre. 

Yderligere undervisningserfaring har jeg fået som vikarlærer i skolen, og igennem en årrække som instruktør indenfor IT-branchen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TL

Thomas Langton

2.dan JJN